Alexandru Bajdechi este avocat în Baroul București din octombrie 2018 și a fondat propriul său cabinet în decembrie 2021. Furnizează servicii juridice de înaltă calitate, caracterizate prin profesionalism și atenție la detalii.

Educația și experiența sa solidă în domeniul dreptului au fost întărite de studiile efectuate la Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților în perioada 2019-2020, precum și de absolvirea unui Master în Achiziții Publice, Concesiuni și Parteneriat Public-Privat la Universitatea din București între 2018 și 2019. Licența sa, obținută tot la Universitatea din București în perioada 2014-2018, a reprezentat fundamentul pentru cariera sa ulterioară în domeniul juridic.

Începând cu octombrie 2022, Alexandru s-a dedicat cercetării academice la Academia de Studii Economice din București, concentrându-se pe dreptul constituțional având ca temă dreptul la un nivel de trai decent. Din septembrie 2023, el a devenit membru al Asociației Române de Drept Constituțional, aducându-și contribuția la comunitatea juridică și implicându-se în dezbateri și proiecte legate de dreptul constituțional. Tot din septembrie 2023, el a primit oportunitatea de a susține activități de seminar la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice, în calitate de cadru didactic asociat.

Începând cu august 2022, Alexandru a fondat și a devenit membru al Consiliului Director al Institutului Quartet, consolidându-și implicarea în domeniul politicilor publice și contribuind la dezvoltarea acestui institut.

Cabinetul său se distinge prin abordarea personalizată și soluțiile adaptate, fiind pregătit să ofere asistență juridică de încredere. Vă invităm să explorați gama variată de servicii oferite și să-l contactați pe Alexandru pentru a discuta cum vă poate susține în orice problemă juridică.